又要去睇牙醫調節牙箍,當然要先食個夠飽嘅brunch滿足自己!All day breakfast I’m coming!同一條街有兩間Café相連,見呢間咁啱有梳化位會坐得舒服啲,就揀左佢。入到去會喺Cashier落單+俾錢先,今次我哋試晒2款All day breakfast:1️⃣食得飽全日早餐 + 三文魚$128 + $30芝士焗大啡茄都好好味😋!大啡菇非常juicy,加上芝士嘅咸味,終於可以理解點解會將大啡菇代替肉放入漢堡包!Juicy嘅大啡菇就好似有肉汁嘅漢堡肉,同芝士好夾!2️⃣健康素食全日早餐(V)$128+$20轉牛角包窩夫本來牛角包窩夫無晒貨,已經打定輸數…好彩咁啱呢個時候送貨哥哥送嚟,店員好好咁問返我哋要唔要試,所以先食到!牛角包窩夫勁有驚喜!係第一次試呢樣食物,面上淋左啲蜜糖,咬落去甜甜哋而且外脆內軟,事後諗返起都口水直流🤤!

1️⃣食得飽全日早餐 + 三文魚
$128 + $30

2️⃣健康素食全日早餐(V)
$128+$20轉牛角包窩夫

食得飽全日早餐 + 三文魚
健康素食全日早餐,+$轉牛角包窩夫
牛角包窩夫
2023-06-24
$170 (早餐)
健康素食全日早餐,+$轉牛角包窩夫
牛角包窩夫