2021-11-02 495 瀏覽
未入正題講嘢食之前,先講講依度嘅服務態度簡直係一流!入到去坐低嘅時候,職員有推介我哋食啲咩!啲嘢食到咗之後,又有幫我哋主動燒!因為坐係房,都好細心問我哋會唔會覺得太熱或者太凍,需唔需要調教返適合嘅溫度。幫我哋燒緊嘢食嘅時候,佢哋又會講解返嘢食嘅資訊俾我哋!先講講海鮮,冇諗過呢度嘅海鮮係咁好食! 睇到Menu就叫咗個海鮮特盛,包括有甲羅燒、海老、魷魚、北海道帶子、廣島生蠔、北寄貝!其實本身都冇諗過啲海鮮會係特別好食,但係真係完全估唔到,樣樣海鮮都好鮮甜!我自己就特別鍾意魷魚、北寄貝、北海道帶子。北寄貝爽口帶鮮甜北海道肉身極富彈性,味道鮮味口感爽比手掌重要嘅原燒魷魚🦑魷魚質感不會太韌,口感爽彈,最鐘意就係魷魚鬚嘅部分,燒得夠焦香。淨係睇相已經夠震撼,霸晒成個爐。yaki shabu 上級 牛腰背肉肉質細嫩且含油花仲有甜品送食燒肉梗係要嘆番杯酒

先講講海鮮,冇諗過呢度嘅海鮮係咁好食!

北寄貝爽口帶鮮甜

北海道肉身極富彈性,味道鮮味口感爽

淨係睇相已經夠震撼,霸晒成個爐。

yaki shabu 上級 牛腰背肉
肉質細嫩且含油花