2023-06-25 201 瀏覽
今次去到九龍塘一間好有假日感覺既西式菜餐廳,食下當舖入面最受歡迎既幾度菜先☺️!簡單講講環境十分舒適!充滿歐陸風功能!位置闊落同坐位都好舒適!首先第一道菜係意大利黑松露磨菇汁燴飯!黑松露味道十分出眾!磨菇香濃滑溜!食落燴飯啖啖都好入味,香草更加能夠提香!之後再叫左個意大利雲吞,雲吞皮滲滿番茄汁,加上洋蔥好滑!肉汁鮮滑好開胃!另外叫左三文他他醬配上青瓜食落感覺好清新!好香,口感超正!之後朋友叫左個巴馬火腿火箭菜薄餅!薄餅超香超脆!火箭菜食落香口感覺pizza唔會好膩!巴馬火腿新鮮同滑溜講多個好消息比大家🥰呢間餐廳係有包場服務ga🙏❤️搞生日或者小婚禮都可以考慮呢度既環境食物,都係好高質素ga❤️booking就記得要早啲預約la☺️!Bistro NTT by Attic(九龍塘)🏫地址:九龍塘聯福道32號32號吳多泰博士國際中心地下吳多泰博士國際中心G/F

Bistro NTT by Attic(九龍塘)