2023-12-10 218 瀏覽
雖然啱啱去完日本返嚟,但係日本嘢真係食唔厭!又黎encore 位於利舞臺嘅岩鹽!♥ 精選壽司定食$218有十款壽司🍣啱晒我嘅壽司癮,係我最愛嘅海膽😍😍😍 好新鮮入口係十分鮮甜!!帆立貝肥美又厚切食落好甜,三文魚係腩位油脂豐富,海蝦嘅肉質好彈牙又甜美!定食仲配有沙律、牛肉烏冬同麵豉湯,♥ 燒鵝肝澳洲和牛釜飯定食$188釜飯上枱時亦會附上一個漏斗焗一分鐘,時間夠打開蓋加上豉油撈勻就食得,鵝肝超淋一啲都唔腥😍而牛肉焗到7成熟左右,肉味濃郁,入口好軟腍! 定食仲配有前菜、麵豉湯同三款刺身(都好新鮮!)♥ 串燒盛盒$128加埋個串燒盛盒有8串好豐富,熱辣辣上枱就最好食,雞翼好大隻啖啖肉,牛肉串好juicy,調味配搭得啱啱好。除咗肉類仲有蔬菜類,有青椒、冬菇同埋紫薯好甜!套餐仲配左熱飲或者甜品,是日甜品係朱古力雪糕♡ 餐廳座位大部份都係卡位所以坐得好闊落好舒服,而店鋪外仲有得望住釜山嘅製作過程✨ 餐廳而家做緊指定套餐期間限定優惠低至55折起‼️‼️

♥ 精選壽司定食$218

♥ 燒鵝肝澳洲和牛釜飯定食$188

♥ 串燒盛盒$128

套餐仲配左熱飲或者甜品,是日甜品係朱古力雪糕