2022-08-23
我又食蟹啦,今次食呢個係加拿大肉蟹,啲肉更加多😋😋呢隻蟹真係超大隻,望住佢係水打橫行,再拎出嚟好殘忍咁樣俾我食咗佢去環境坐得好舒服而且好大好光 ,同朋友食到捧住肚咁走,啲員工仲好好可能見到我食到好論盡仲幫我搣埋濕紙巾,咁窩心得唔得㗎加拿大肉蟹 $538今次唔清蒸用芝士焗,加咗個烏冬底,朋友同我都表示呢個芝士味香而且唔會好膩,勁中意將啲芝士汁混合埋啲烏冬一齊食超好食😋肉蟹啖啖肉,連啲腳位都係厚肉,最強勁就係個殼上面啲蟹膏,超級多勁邪惡,愛蟹人士要食,多到兩個人食唔曬黑松露炸子雞 $238嚟到嘅時候超級香,勁香嘅黑松露味忍唔住已經好快拎嚟食,勁足料嘅黑松露,只要你拎到少少黑松露,佢成個雞都好入味,絕對邪惡黑松露炸子雞,外皮好脆,唔洗點汁都好夠味就黎中秋,見到佢有月餅就順便買一盒返屋企,我覺得勁貼心既一樣嘢係我發現佢盒裏面有消失咗好耐嘅刀同埋叉,呢個係我細個先會見到盒裏面有,突然童年回憶返晒嚟。
加拿大肉蟹 $538
黑松露炸子雞 $238