2022-10-17 79 瀏覽
秋天就係要去郊遊~係大埔墟見到間大排人龍既外賣店,打包左份再係隔離搭車入大尾督玩十分方便☺️麻香/麻椒乳鴿🌶️好可惜去到麻椒雞已經賣嗮!唯有要兩隻口味既乳鴿啦~兩隻原隻可帶手套mit開d肉,跟住發覺兩隻肚入面塞好多辣椒同花椒😳難怪食落感覺唔會好辣,但舌頭會漸漸feel到麻,調味唔會好鹹,唔錯👍🏻金牌肥腸(中份)感覺應該推薦人買大份,因為好好食😂我平時好少食腸的,感覺有陣味,但呢隻感覺處理得好乾淨唔會有好多油脂,非常入味,入面啲豆都俾我食嗮藤椒鳳爪🐔呢個我覺得係必食😂好細心地去嗮骨,但保留到軟骨!醬汁酸酸甜甜少少辣only食落十分開胃😛令人想一隻又一隻咁食!啲鳳爪又夠肉唔會好瘦,必試~總括而言呢間外賣高人氣都有佢原因😋希望下次黎可以買到佢招牌麻椒雞🐔

外賣自取