牛油果芝士焗大啡菇 大啡菇焗得好 保留到原有嘅汁真係好好味🍄搭配牛油果同芝士 唔會膩🙆🏻‍♀️餐前小食推介柚子檸檬汁蟹肉牛油果沙律 開胃菜必點 酸甜嘅果汁調味 更顯清爽😺蟹肉鮮甜 加埋我最愛嘅牛油果🥑冇理由唔叫呢個黑松露雜菌意大利粉 超濃醬汁 入口creamy 每一啖都係黑松露嘅清香味道🍽️意粉熟度剛好 能夠好好地掛上醬汁🥰好味道巴馬火腿薄餅(10吋)新鮮焗出嚟嘅Pizza有邊個可以抗拒🙌🏻薄餅香脆乾身 簡單利用蕃茄醬調味 巴馬火腿增加鹹香 簡單嘅配搭深得我心🫶🏻榴槤芝士蛋糕 遇到榴槤蛋糕當然唔可以放過 上枱時已有榴槤飄香 入口味道唔會很濃 搭配埋芝士 有股清香🎉呢個想一再encore蛋糕種類很多 而且很受歡迎🍰睇啱心水就落咗單先 之後先叫起

蛋糕種類很多 而且很受歡迎🍰睇啱心水就落咗單先 之後先叫起