2022-08-31
食過一次真係返唔到轉頭 呢度嘅花甲粉真係好正🤤上次嚟嘅時候客人比較多 影唔到個環境俾大家睇 今次特登早啲嚟 未到六點已經到咗 我哋喺晚市第一枱客啊😌影到個環境喇 真係幾好坐幾舒服㗎 裝修仲有啲舊香港feel▪️招牌花甲粉第一樣要嘅當然係花甲粉😍兩個人食所以我哋加咗底 兩份粉絲真係超正 索晒湯汁 有蒜味仲有少少辣🌶入面除咗花甲 仲有金菇 我哋追加左娃娃菜同墨丸 呢兩款我覺得同粉絲都係絕配嘅🍜▫️串燒呢度咁多串燒款式選擇 花多眼亂🤩最後我哋都揀出咗六款 燒雞中翼有3隻 好入味🐔豬頸肉夠juicy 肉幾嫩 如果再大件啲就仲正🐷牛丸肉味都幾濃郁 而金菇肥牛一啲都唔乾 處理得斷好🐂燒燒賣一向係賣飛佛 外層脆卜卜 加埋孜然粉 真係好惹味最有驚喜係燒生猛鮑魚 雖然唔係好大隻 不過好新鮮 燒得軟稔🥢加埋蒜同辣椒調味 不得了
▪️招牌花甲粉
▫️串燒