2021-08-16
好耐冇食個韓燒既我,做完會展之後,梗係去沖下飢啦😣😣一入到去見到一個大魚缸,好多個盆栽,同過往佢嘅韓燒不一樣。一坐低嘅時候服務員竟然同我講,我哋依度係叫嘢食㗎任食㗎,唔使自己出去攞嘢食㗎,第一刻感覺真係與眾不同,次次韓燒都要行出去,而家要戴口罩行嚟行去好麻煩㗎嘛。最欣賞佢哋嘅,係佢哋用一膠板,用筆寫完,樂園單之後可以循環再用,好多商店你應該要學習下啦👻👻要環保,愛護地球先有人類嘅存在,唔好淨係掛住做生意啦。之後帶上嚟嘅食物,樣樣都好新鮮,樣樣都好好味,食下野嘅時候突然間會有人攞住炸饅頭出嚟,啱啱乍起嘅炸饅頭問我哋要唔要,真係好好味呀。佢嘅豬頸肉好出色㗎,你哋去到一定要試吓,仲有好好味嘅薑醋,仲有唔同嘅糖水,全部我都覺得好好味呀,記得食佢嘅榴槤雪條啊,真係滋味無窮啊,決定咗呢一間餐廳我要再去嘅。
一入到去見到一個大魚缸,好多個盆栽,同過往佢嘅韓燒不一樣。