2009-07-02 226 瀏覽
唔想等親死所以一朝早就book 定位, 一去到, 原來新裝修, 幾舒服, 仲安排左卡位俾我地添~~媽媽很是高興~~~叫左五道菜~~上菜快, 食物有水準~~吃得飽飽的~!~!非常滿意!!! 推介*** 梅菜扣肉 ! 原本唔係好似張相咁架, 因為食到一半先記得映相, 所以已經俾我地整到亂晒喇~!~! 肥膏多, 肉瘦唔un~!~!而且阿媽話li度d梅菜係最好味既~~~ 我唔識食梅菜, 但我食左好幾舊扣肉, 扒左好多飯~~看到幾乎是每枱都叫的~!~! 必食之選!!推介*** 霸王雞半隻 , 半隻雞個份量都幾多, 而且個脾位係好大, 好肥美~~好好食啊~! 皮太吸引, 我都忍唔住吃了兩片 !!又是另一必食菜! 推介*** 骨髓炆三鮮~~~ 有"um春蛋" 有大舊菇, 油唔多,而且骨髓滑雪雪 !!不妨試試~!~!推介*** 東江豆腐煲 - 阿媽至愛, 豆腐釀了魚肉, 煎過才煲湯~~ 份量足夠每人兩碗~~!~! 都幾大煲架~!~最後嗌左個栗米斑塊 - 魚okay, 但個粉唔係炸得幾脆~~一般而已~~~白飯一碗=兩碗~!~~! 我食左差唔多成個飯~!~!~真係飽得很, ~!~!地方闊落, 仲有兩

推介*** 梅菜扣肉 !

推介*** 霸王雞半隻
!!又是另一必食菜!

地方闊落, 仲有兩層, 比旺角個間更舒服~有機會一定要再去~!
卡位
梅菜扣肉