2019-11-12
晚上有一個好重要嘅活動喺維園舉行一向投入活動的我當然不能夠錯過。但由於放工時間同依個活動嘅時間相當接近,所以只能食個超快嘅快餐就係喺宜家傢俬嘅快餐店。今次活動係由維園行去中環蘭桂坊所以都要食多少少嘢我就揀咗蜜糖香腸同埋雞肉肉醬意粉仲有藍莓乳酪。由於唔係好太喜歡食豬肉,近排又食多咗牛肉,雞肉意粉啱曬我!本來睇落個雞肉意粉唔係好大碗~點知佢拎畀我嘅時候,原來幾贅手下, 個肉醬個汁幾好唔係好容又唔係好稀肉嘅份量都不少,而且番茄張有啲啲甜味, 加埋酸味 成為之餘仲有飽肚感, 這個搶一盒有三粒大大條, 樂樂有啖啖肉嘅感覺正都係有甜甜地嘅蜜糖味,三條有啲唔係好夠喉。因為太趕嘅關係藍莓乳酪雪糕,我就冇影相,不過可以話畀你聽,八個半喺宜家傢俬嚟,加上依個講分量就唔係幾抵, 但係當飯後調甜品手不過不失吧!