2020-10-25
早兩日知道海防道街市重開真係好興奮呀,新裝修既熟食街市乾淨左好多,我既最愛合香園同德發牛丸都還健在,其實早兩個月未開我都偷偷地望過🤪叫番最愛咖吔鮮油多,留意反餐牌仲未有的,但你叫到姐姐就會整比你($16)咖吔香到呢 贏左蘇媽九條街,麵包外脆內軟鮮油更加唔洗講 100分💯💯💯鮮牛丁真係一絕,好少係街上食出前一丁因為多數唔好食,合香園由中學食到而家 #唔講幾多年喇暴露年齡 到係咁好食,牛有牛味冇用鬆肉粉很紮實既口感,出前一丁煮得岩岩好🥰🥰西多 #要奶 我走花生醬既,完全同回憶中既味道一模一樣,勁好食呀街外沙嗲通常都係配牛肉,呢度仲有埋沙嗲雞柳多個選擇,沙嗲濃度個出前一丁湯最後都變咗沙嗲湯😂原本仲想食佢嘅紅豆冰,點解用「食」唔係飲呢,因為佢次次都係半杯紅豆咁上好足料架,呀姐話啱啱開返四日未煮得切,極度推介下次去一定要飲呀!!!❗️❗️❗️📍 Hap Hueng Garden (Tsim Sha Tsui)Haiphong Rd, Tsim Sha Tsui
Haiphong Rd, Tsim Sha Tsui