2024-10-15 799 瀏覽
之前喺新加坡Exchange食過一直念念不忘,知道香港開左店就急不及待要去食🤩發現款式多左好多,樣樣都想try~今次趁睇戲前去買左個quick lunch,呢間德福廣場店仲要係旗艦店,人手多,所以唔洗等太耐就有得拎🤓✨牛油果碎蛋吐司 - 賣相唔錯,好清楚見到一半牛油果一半碎蛋,味道同我想像中唔同,唔係平時食開嗰d沙律碎蛋,呢隻係比較清淡,蛋比較碎,啱晒注重健康嘅人🥑 🥚 🤗✨新加坡咖央吐司 - 呢款咖央係黃色嗰隻,吐司幾厚身,用左三塊麵包,薄薄兩層咖央醬,食到甜甜地~最欣賞係吐司個脆邊,脆卜卜好有口感🍞✨巴旦木仁芋泥豆腐花 - 都幾大桶,芋泥同豆腐花一層一層間住,幾貼心🧡芋泥口感綿密,豆花嫩滑,而且唔會太貼👍🏻✨火龍果豆乳 - 好鍾意佢嘅質地夠thick,火龍果好新鮮,食到果肉碎,同豆乳呢個配搭又幾特別,溫度好冰凍好fresh😋