2016-09-23 270 瀏覽
lunch同同學生左去旺角個邊食野 依兩樣真係好正煙肉玉子忌廉烏冬 $68卡邦尼烏冬一樣甘正 仲多左份煙韌 加埋雞蛋 無敵! 挫開雞蛋拌勻 好creamy好滑溜 煙肉稍咸但作為點綴幾好既 唯相對較稀 但烏冬都掛到汁既 但個人鍾愛再重口啲 稠一啲既 但如果係甘稠既話個feel又偏向意粉 所以烏冬稀啲都幾match既 同埋如果多人share既話 份量吾夠 如果好鍾意食既 就可以嗌兩份明太子芝士玉子卷 $48 上次食完依家又好想食 丼丼屋啲野我覺得不錯吃 上次去時都食過依個但吾記得價錢無po到上ig 今次mark實左個價錢同大家share 作為明太子控既我無理由吾點 蛋甜甜地 芝士同明太子多過之前個次 明太子帶啲啲辣 有少少腥味但我都鍾意 不過配明太子都係意粉的好 超級正!
lunch同同學生左去旺角個邊食野 依兩樣真係好正

煙肉玉子忌廉烏冬 $68