2023-03-30 122 瀏覽
婆婆話好耐冇食過生蠔,我地要抓住食蠔的尾巴,🤤🤤🤤終於帶咗婆婆去食生蠔啦!我哋嚟到咗一間性價比爆燈嘅生蠔專門店🏆 —— Marco's Oyster Bar & Grill。即刻同大家分享我哋食過嘅美味菜式啦!😋首先要介紹當然係生蠔啦!🌊呢度有好多款生蠔🦪我地揀左美國Pacific rock 6隻🇺🇸同埋 法國Fine De Claire 6隻🇫🇷。每隻生蠔都肥美彈牙,新鮮爽口👌!仲有,嚟呢度任選12隻生蠔就會送一枝白酒🍾,真係太抵食啦!跟住我哋又食咗一個 雜菜沙律🥗,蔬菜新鮮,沙律醬濃郁香滑,整個沙律都好清新開胃🍴!最後一道菜就係 純正意大利卡邦尼意粉🍝。廚師會即席烹煮,再放上超大個芝士上面番炒,每條意大利粉,都沾滿濃郁芝士🧀。每一啖都好滿足,真係太美味啦!🤩