2023-09-07 32 瀏覽
早前幾位朋友同我食生日飯揀左里間係大角咀嘅餐廳新派Causal Dining風格藍色門口好吸引入面有好多酒類同生蠔可惜果晚身體狀況不佳無試到下次一定會再去試埋美國牛肉他他配鵪鶉蛋牛肉味好鮮,可以配埋塊脆脆一齊食,擺盤好精緻,一個好正嘅開胃前菜香煎鵝肝牛肝菌闊蛋麵鵝肝控嘅我揀左里款菜,牛肝菌味都好出,平衡左兩道食物嘅味道,食唔停蟶子皇海膽意大利飯蟶子配意大利飯比較少見,加埋海膽好鮮味,飯軟硬適中,唔錯👍🏻慢煮法式羊架好嫩滑!誠意推介!怕羊嘅朋友都唔使驚,無乜羶味,肉質無得頂Tiramisu 味道有驚喜 !甜度拿捏得好好,店員仲寫咗Happy birthday ☺️ Thank you 😊 法式焦糖燉蛋長方體造型加上食用花,蛋味香濃🤤朱古力心太軟擺盤好有心思,仲加埋支蠟燭比我🎂幾款甜品都好出色🥰🥰里個下次都要再叫總括嚟講店入面環境氣氛都好好,仲有間房可以包廂,價錢相宜性價比極高,情侶拍拖或者朋友聚會都好適合
早前幾位朋友同我食生日飯

美國牛肉他他配鵪鶉蛋

香煎鵝肝牛肝菌闊蛋麵

蟶子皇海膽意大利飯

慢煮法式羊架
好嫩滑!誠意推介!怕羊嘅朋友都唔使驚,無乜羶味,肉質無得頂

Tiramisu

法式焦糖燉蛋
長方體造型加上食用花,蛋味香濃🤤

朱古力心太軟