嘟嘟妹最中意去有得打卡嘅地方食野~​但又唔想成日食普通嘅黑松露忌廉意粉🍝​呢間就有$100-$130嘅勁精緻野食😆​所有嘅菜式都係日歐fusion~​睇到個menu嘅菜式配料已經完全唔hea💕​連大蝦海膽意粉大大碟都係$128🍤​重有埋花花牆比少女心嘅大家影下相📸​咁究竟有咩係值得食~​***​✨推薦之選:$158羊肉牛油飯配忌廉咖哩醬🍖​👉🏻推薦指數:🌟🌟🌟🌟​👉🏻食評:呢個羊肉係勁嫩滑又勁香~本身以為個個醬係芥辣醬😆點知係忌廉咖哩醬~估唔到同羊肉幾夾😍為左減油膩感~需重有已經調左味嘅椰菜花同牛油飯‼️​​✨推薦食品:$48黑松露薯條🍟​👉🏻推薦指數:🌟🌟🌟🌟🌟🌟​👉🏻食評:個份量勁大勁多🤣重點係有一大碗嘅黑松露醬點😍真係岩哂食醬狂魔👻​​✨呢間嘅飲品都係好出色~高度推薦大家叫$58野莓沙冰🍓因為真係飲得出勁多水果係入面~重有佢個高度我諗有兩大杯係入面😆 ​​✨如果係latte方面~就推薦伯爵茶😍勁滑又有淡淡伯爵茶香👻唔似出面個d個伯爵茶味勁濃個d☺️​​***​🎏店鋪:Boon (觀塘)​🏚地址:觀塘駿業里10號業運工廈14樓G室​​
嘟嘟妹最中意去有得打卡嘅地方食野~​

***​
🎏店鋪:Boon (觀塘)​
🏚地址:觀塘駿業里10號業運工廈14樓G室​
2021-09-13
1 分鐘 (堂食)
慶祝紀念
生日