2024-10-26 830 瀏覽
呢日收工想食好少少,就去咗呢間貴嘢食本身仲以為dinner只可以單點,出乎意料又有set可以叫,佢有分set dinner同tasting menu兩種,都係包starter, main同dessert差別在於叫二人份tasting menu的話,可以叫三個pasta,份量有無調整就唔知啦反正我哋叫咗set dinner 要以下嘅東東黑松露牛肉他他布袋芝士(素)< 呢個配火箭菜so nice意式辣肉貓耳朵麵慢煮牛面頰寬带麵秋栗提拉米酥意式奶凍配紅苺醬本身衝住個牛肉他他去的, 但一般般,parmesan cheese落得太多好濟,比較鍾意淨係生牛肉撈生雞蛋嘅食法pasta我覺得貓耳朵辣辣哋有啲變化好食啲,另一個係食緊“原味道”嘅feel 無咩變化 有啲齋,應該食過嘅會明我意思期間限定個粟子tiramisu好食,大推,不過如果少啲cream好啲,太heavy了多啲手指餅就好overall幾好食嘅,但性價比唔算高,今次唔係有coupon都唔會食,沒有很吸引
呢日收工想食好少少,就去咗呢間貴嘢食
反正我哋叫咗set dinner 要以下嘅東東
黑松露牛肉他他