2024-02-26 21 瀏覽
今日係旺角黎左一間樓上既居酒屋, 係信和隔離既大廈上去, 都好容易搵到呢間居酒屋既食物種類都幾多, 有壽司刺身, 串燒, 炸物同埋唔少熱食首先我地叫左北寄貝壽司同埋芥辣八爪魚壽司, 北寄貝食落好新鮮, 有微甜既味道, 芥辣八爪魚壽司既芥辣好夠, 夠辣, 八爪魚好煙韌, 都係好新鮮, 我地另外仲叫左芝士鰻魚壽司, 呢個配搭比較特別, 芝士有2款, 卷著入面有1粒芝士, 鰻魚上面又有另一款芝士, 食落融化既芝士加埋鰻魚既口感酥脆又濃郁, 絕對要試一下, 呢到既壽司都好唔錯!另外就係居酒屋必食既免治雞肉串燒, 烤得都幾多汁, 另外仲有比生雞蛋醬油點埋一齊食, 口感好豐富, 啖啖肉汁好好食最後我地叫左2個主食, 分別係三式刺身飯同埋火炙三式刺身飯, 三式刺身飯有三文魚, 油甘魚同埋蝦, 刺身既份量都幾多, $98黎講好抵食, 刺身都好新鮮, 呢到既醋飯都幾出色, 唔太酸有醋同飯味, 幾日式既風格另外火炙刺身飯就有鰻魚, 左口魚裙邊同埋三文魚, 燒過既暖暖地, 又係另一種風味, 同樣都係$98, 份量同材料都冇欺場, 性價比好高總括黎講, 以旺角地段既居酒屋黎講絕對係一個好地方

總括黎講, 以旺角地段既居酒屋黎講絕對係一個好地方
2024-02-24
  • 免治雞肉串燒