2017-01-21 1825 瀏覽
樂意餐廳是我的童年回憶,開了過來灣仔循道衛理教堂對面後很少光顧,今日一個人走進來吃 lunch,非常有驚喜!我對 cheap D 嘅 $168 sirloin steak set 興趣不大。直接點了一個 $268+10% 的 8oz USDA PRIME RIBEYE STEAK LUNCH SET。一分錢 一分貨!非常滿足!肉質鮮嫩多汁又可口。老闆話呢個係無 sauce 的。我一聽就知道他對自己的肉質好有信心!根本不需要打任何獻 or sauce!有 sauce 反而畫蛇添足!即刻拿拿聲叫了。果然無失望。每一口都有牛肉 jap 標出來。幾粒鹽已經夠曬!好滿足啊救命。自己睇相片啦!服務很好。很周到。有免費 wifi。加分!一定會再光顧!

服務很好。很周到。
有免費 wifi。加分!
一定會再光顧!
牛扒,洋蔥湯