餐廳: 傷心酸辣粉 (金百利廣場)
資訊:

2022-02-21 108 瀏覽
宜家無咗晚市堂食但係又想食個熱辣辣雞煲點算好⁉️傷心酸辣粉推出呢個 外賣火鍋套餐 真心好抵食‼️佢分別有四款套餐可以選擇1.重慶麻辣雞煲2.胡椒豬肚雞煲3.重慶香辣烤魚4.老壇酸菜烤魚而今次我就揀咗重慶麻辣雞煲 番屋企慢慢嘆🤤以($139)呢個價錢 有3-4人份既雞煲已經好抵🤭🤭再加埋少量配菜 包括肥牛,花枝丸,腸仔,蟹柳,牛丸,雲耳,生菜,薯粉同紙包飲品(呢個價錢有咁多嘢食真係超值)❥❥𝘚𝘤𝘰𝘳𝘦: 9.1/10麻辣雞煲可以揀辣度 今次我揀咗少辣拎到番屋企放番落窩翻熱同係堂食既味道無分別 一樣都係醬汁香濃 索曬入雞肉入面 每一件雞都好厚肉 重點係食到最後都唔會有好多碎骨越食越惹味 🤞🏻🤞🏻值得一讚既仲有牛丸好彈牙Juicy 蔬菜都好新鮮 仲有薯粉既份量都唔少架薯粉係平時食酸辣粉個種 索曬D湯既精華 好煙靭彈牙呢個價錢可以有呢個質素真係無咩可以挑剔❣️❣️
宜家無咗晚市堂食
但係又想食個熱辣辣雞煲點算好⁉️