最近好多人介紹呢間懷舊西式餐廳,而且見到佢嘅價錢好平,咁就一於嚟試吓啦。一嚟到真係好有驚喜,因為佢嘅裝修好靚,而且雖然聖誕節過咗,但係仲有棵好大嘅聖誕樹,真係好適合一大班朋友嚟影相或者情侶嚟拍拖。呢度嘅忌廉湯都好出色,絕對唔係罐頭湯,飲落好濃味,但係又唔會太漏,反而食完仲開胃。我哋叫咗個紅酒牛尾煲,個煲好靚,而且一打開可以聞到好香嘅紅酒味。牛食落煮得啱啱好,而且好有牛尾,送飯一流啊。而且佢嘅飯都好有心思整到心形,同埋唔係普通白飯,而係紅米飯,感覺好健康同埋口感比較好。另外我覺得呢個巴斯克芝士蛋糕都好抵咋,除咗賣相靚之外,食落唔會太甜,而且芝士味好濃郁,就算食飽都忍唔住食晒全個蛋糕啊。呢間餐廳又靚又抵食,非常推薦大家嚟試吓。

呢間餐廳又靚又抵食,非常推薦大家嚟試吓。

• 餐湯及麵包
  • 慢煮牛面珠墩肉