2022-11-29
首先成個用餐體驗非常難忘,餐廳老闆好客熱情,見我地幾個朋友仔比埋支咪我地唱K,賓至如歸,食飯唱K一次過好開心,我地仲同隔離枱一齊合唱哈哈,好warm啊~食物方面全部都好高質素,大力推介德國火焰咸豬手配酸椰菜,真係有火焰效果,燒完令到個豬手皮更加香脆,佢地細心到比你影完相再切開起肉,完全唔洗擔心會食得好麻煩,個蜜糖芥末醬超好食,中意佢夠甜唔會過份刺激~炸芝麻雞全翼配泰式甜酸醬做小食啱曬,佢個雞全翼真係炸得好惹味,其實唔沾醬都已經夠曬味,肉質滑溜溜,雞翼尖必食,啖啖肉好開心,個脆皮真係食完都想繼續食~慢煮磯燒鮑魚超讚,又彈牙又爽,無唸過西餐都有鮑魚食,仲有油封鴨脾都好難忘,我第一次食,個朋友不停話一定要叫,果然冇介紹錯,原來真係好好味,平時牛排豬鞍食得多,下次都一定叫油封鴨呀!食左咁多高質野埋單都只係八百蚊,有得食有得玩有得打卡,大家一定要黎!