2022-08-04 307 瀏覽
好耐無食過沾麵 見到又海膽又龍蝦又鮑魚 好矜貴咁 鋪頭唔大間 位置都有啲窄 不過 預你食個麵都合理嘅嗌咗個極上芝士海膽沾麵,一份超抵嘅午市套餐 特制八代海赤海老叉燒拉麵 同一個炸芝士年糕。先講個芝士年糕 好味 一咬啲芝士流出嚟 年糕又軟糯 有三大舊 跟住係性價比爆燈嘅海赤海老叉燒拉麵 好似至到1700咋 49only 唔好以為佢好細碗 同平時啲份量係一樣架 仲要湯係勁濃又杰身架 個麵係幼麵嚟 軟硬適中 仲好多添 而且叉燒燒得啱啱好 仲有燒汁喺面 有兩塊 仲要原隻溏心蛋 平時好多俾得半個仲要至少98蚊以上喎 喱度仲係高水準架 啲蛋黃汁流心出嚟 好好味 佢啲配料櫻花蝦同竹荀都有好多 總之成碗麵超豐富 又飽肚 如果喺我屋企附近 我實日日幫襯 抵到不得了到個海膽沾麵 哇一上枱 已經好想食 用個熱石鍋裝住個濃稠芝士汁 口水都流埋 仲喺度滾緊 個麵係粗身嘅 硬度係我好鍾意嘅硬身麵芝士汁內有大量叉燒粒同。。。海贍呀熟咗嘅海膽真係好得意 粒粒爆開咁 但當然最吸引係原板海膽上 勁鮮味 仲包埋三塊叉燒同半隻溏心蛋 成碗179蚊 都勁抵 又好味 總體而言,絕對值回票價,高質美味,性價比爆燈,一定會再幫襯 讚
好耐無食過沾麵 見到又海膽又龍蝦又鮑魚 好矜貴咁
鋪頭唔大間 位置都有啲窄 不過 預你食個麵都合理嘅

跟住係性價比爆燈

芝士汁內有大量叉燒粒同。。。海贍
炸芝士年糕
特製八代海赤海老叉燒拉麵