之前見到有人介紹呢間餐廳,$298食到5道菜!真係抵到爛呀,鍾意食西餐嘅朋友記住save 低啦🥰🌟Savor Tasting Menu $298/1人‼️前菜係本灣章紅生魚薄片入面有:檸檬皮、九層塔、英茜油、意大利白醋同初榨橄欖油,食落九層塔嘅味道好突出,生魚薄片肉質軟嫩,帶檸檬清香~🌟手拆藍蟹肉多士‼️面層滿滿都係蟹肉,加埋下面金黃香脆嘅多士,真係好好味!🌟白酒煮活蜆意粉‼️意粉真係煮得好入面,有好重嘅蒜香,食落辣辣哋,都幾惹味!蜆肉脹卜卜,冇沙,鮮甜無比🌟炭燒三黃雞胸青醬長通粉‼️我本身都鍾意食青醬,醬汁嘅濃稠程度剛剛好,雞胸肉好味😋🌟香煎三文魚柳‼️呢個賣相真係成個藝術品咁,三文魚柳外皮煎至香脆,食落啖啖肉好滋味🌟炭燒西冷‼️會跟薯蓉,配嘅係忌廉黑椒汁,牛肉外面好脆口,食落肉質軟嫩,牛味濃厚🌟Tiramisu‼️最後當然要有甜品作結!Tiramisu酒味幾出,中間嘅cream好軟滑。呢個set性價比好高,值得嚟試😋
之前見到有人介紹呢間餐廳,$298食到5道菜!
真係抵到爛呀,鍾意食西餐嘅朋友記住save 低啦🥰

🌟Savor Tasting Menu $298/1人
‼️前菜係本灣章紅生魚薄片

🌟手拆藍蟹肉多士

‼️面層滿滿都係蟹肉,加埋下面金黃香脆嘅多士,真係好好味!

🌟白酒煮活蜆意粉

🌟炭燒三黃雞胸青醬長通粉

‼️我本身都鍾意食青醬,醬汁嘅濃稠程度剛剛好,雞胸肉好味😋

🌟香煎三文魚柳

🌟炭燒西冷