2022-09-12
8:00去到諗住都要等下位點知發現入邊即刻就有位,即刻9秒9衝入去霸咗個靚位先。呢度其實係好似快餐店咁自己攞位然後去返門口買,買完比部機仔你整好就叫你過去。首先叫咗個最基本嘅芝士牛堡,個包係軟熟嘅,個牛就唔算好多肉汁但係味道都唔錯,當然你同嗰啲手打牛就冇得比但係呢個價錢性價比都好高。另外我哋仲叫咗香辣煙肉蘑菇芝士牛堡,我個人食burger係比較鍾意有煙肉,呢個煙肉辣辣地再配合埋切碎咗嘅蘑菇非常之夾。相比起最基本嘅芝士牛堡呢個的確係好食好多,呢$12係抵比嘅。另外加$16就有套餐,套餐包括一個嘢飲同埋一款小食,我哋今次就叫咗薯條同埋炸燒賣。先講炸燒賣因為比較特別唔係度度有得食,其實如果真係貪佢叫做特別啲,咁都可以食下嘅,否則我自己其實都係鍾意蒸燒賣配合豉油同埋辣油。呢個炸燒賣出邊脆脆地但係感覺有少少黐住啲牙,雖然口感幾過癮但係味道就普通啲。薯條方面係厚切,都幾脆,除此之外就冇乜特別啦。整體嚟講雖然你唔可以同嗰啲賣到好貴嘅手打牛堡相比但係以呢個價錢講真喺邊度搵,佢可能只係貴麥記少少但係味道就好食好多,所以呢間嘅性價比非常高。
薯條方面係厚切,都幾脆,除此之外就冇乜特別啦。