2023-11-21 75 瀏覽
今日有個同事生日,我同同事就選擇位於旺角嘅一間居酒屋 餐廳名字非常特別,地區十分方便,餐廳內的環境就好像去了日本一樣,由於環境清靜,可以讓我們-邊慶祝生日之餘-邊傾談心事,客服非常有禮貌,一入到去已經有一種親切的感覺。首先我哋嗌了極上鹽燒牛脷心牛脷芯微微爽彈,可以選擇齋食、點檸檬汁食、點鹽食或者wasabi 醬食,厚厚的牛脷食落非常有口感, 十分滿足👍🏻洋風雞肉卷這個小食十分特別,是雞肉包住蔬菜,雞肉卷帶點雞皮識落唔會乾,一啖一件,醬汁甜甜地幾開胃,不只外貌非常吸引,食落味道很特別,不妨一試😏廣島蠔鍋熱辣辣的蠔鍋,大約有五隻蠔,隻隻都有手指公咁大,配埋個湯同配料,食落非常鮮甜,連個湯都好好味,喜歡食蠔的人,一定要試試🤤海膽蟹籽炒飯這個炒飯,不單止外表精美,大大粒海膽,多多的蟹子,炒飯內還有海鮮配搭,食落非常鮮甜香口,這個炒飯值得一試😋
今日有個同事生日,我同同事就選擇位於旺角嘅一間居酒屋[申子居酒屋] 餐廳名字非常特別,地區十分方便,餐廳內的環境就好像去了日本一樣,由於環境清靜,可以讓我們-邊慶祝生日之餘-邊傾談心事,客服非常有禮貌,一入到去已經有一種親切的感覺。

首先我哋嗌了極上鹽燒牛脷心

洋風雞肉卷