2021-06-29 72 瀏覽
上次同屋企人食飯,一路行聯和墟都揀唔到食邊間好,行行下見到呢間好似幾靚幾特別嘅餐廳,就入去試下。入到去好似好懷舊咁,重有個牛頭係正中間,幾有特色。坐低左睇餐牌有個2人餐幾抵食,就直接揀左佢。套餐入邊都幾多選擇下,一開始驚個套餐會唔會細份過散叫,點知出到黎又幾大份下,我覺得飽到岩岩好,份量十足。首先講下我揀呢份牛柳,一上枱前重要有火係上邊燒,未知食唔食得但一定睇得跟住食落好好味又唔會咬落太韌,最緊要係佢用洋蔥同埋粟米墊底,岩哂我呢d唔鐘意人地幫我淋汁嘅人同埋塊牛都幾厚下。我屋企人就揀左肉眼扒,我覺得份量都多但牛柳更吸引,所以都係推薦牛柳多d。除此之外要介紹下餐包,唔係平時果d餐包,係麥包黎,既健康又唔會好難入口,反而幾好味,有喜出望外。套餐包埋飲品

套餐包埋飲品