2023-10-13 46 瀏覽
其實我好鍾意去愉景新城D Park 度搵食同行街,貪佢又有得泊車又多嘢食,而且唔會太多人太迫,今日想食日本野就去咗食鳥山名~餐廳環境好舒服,好有日本嘅風味,食物種類重好多添😋原條島根池魚🐟池魚刺身好新鮮,入口鮮味十足彈牙而且滑嫩,伴碟又靚又夠精緻,簡直色香味美🥰網燒安格斯西冷牛扒定食🐮店員一拎黎就已經聞到好香嘅燒牛肉味,份量勁多大大塊咁,食落去熱辣辣好香好juicy,牛肉汁配埋白飯真係一流🤩吉列黑豚豬扒定食🐷吉列豬扒好大塊,咬落口好香脆,內裏唔會炸到好乾柴,而且好彈牙,定食配上前菜、麵豉湯同埋甜品,真係好豐富~鳥山名荃灣青山公路荃灣段398號愉景新城1樓1025-1026號舖#天天飲食_荃灣#天天foodies 評分:8/10 @toriyamana.hk #日本料理 #荃灣 #鳥山名 #性價比 #和食便當 #hkfoodie #愉景新城 #Discoverypark #hkig #偽食家 #相機食先 #食好西 #hkfoodblogger #foodblogger #全力食 #日日食 #ilovesharefood #foodphotography #foodphotos #hkf

原條島根池魚🐟

網燒安格斯西冷牛扒定食🐮

吉列黑豚豬扒定食🐷

鳥山名
#天天飲食_荃灣
#天天foodies
評分:8/10

@toriyamana.hk #日本料理 #荃灣 #鳥山名 #性價比 #和食便當 #hkfoodie #愉景新城 #Discoverypark #hkig #偽食家 #相機食先 #食好西 #hkfoodblogger #foodblogger #全力食 #日日食 #ilovesharefood #foodphotography #foodphotos #hkfoodies