2025-02-14 0 瀏覽
觀塘日本菜二人埋單只需$269飽到捧住個肚走,唔怪得隱身系工廈入面都坐到爆曬棚🤫最基本既輕型二人套餐低至$239!🌸輕型二人套餐🫕是日餐湯x2餐湯系番茄湯,加左忌廉cremy得黎帶微酸好開胃🥗沙律x2醬汁就落左枱邊既日式芝麻醬,其中一個加錢upgrade左煙三文魚沙律😎輕鬆試到兩款唔同既沙律。🍲角煮大根腩肉|大根夠淋夠清甜,完全冇渣。腩肉一睇就知有幾邪惡,肥肉入口即溶。🍤千層吉列豚🍛秘製咖喱湯烏冬|烏冬彈牙掛汁🍚鴻喜菇炊飯|珍珠米粒粒分明,入面除左鴻喜菇,仲加左煙肉粒提升香氣🐙炸墨魚嘴|香脆多汁,最加分系枱邊有他他醬任唧😍🍨海鹽雪糕🍫紅桑子布朗尼套餐配埋甜品只能說:完成度太高了吧。海鹽雪糕仲系富士山配色,雪糕+布朗一定系最強組合。🍹凍燕麥奶朱古力咖啡🍹UnbloodymaryUnbloodymary有驚喜!入面有紅蘿蔔、橙、蘋果、提子汁、梳打水,見到紅蘿蔔我系抱住試伏既心態叫呢杯野飲,點知令人驚喜,最主要飲到既系提子味,簡單直接黎講佢就似一杯低糖既提子梳打但又會飲到少少其他蔬果既味,成件事好fresh。

🌸輕型二人套餐

🫕是日餐湯x2
餐湯系番茄湯,加左忌廉cremy得黎帶微酸好開胃

🥗沙律x2

🍤千層吉列豚

🍛秘製咖喱湯烏冬|烏冬彈牙掛汁

🐙炸墨魚嘴|香脆多汁,最加分系枱邊有他他醬任唧😍

🍨海鹽雪糕
🍫紅桑子布朗尼
套餐配埋甜品只能說:完成度太高了吧。
海鹽雪糕仲系富士山配色,雪糕+布朗一定系最強組合。

🍹凍燕麥奶朱古力咖啡
🍹Unbloodymary