2021-12-21
太子始創除左地庫有餐廳 樓上都有唔少舒服嘅餐廳😉 今日就介紹位於3樓嘅一間cafe比大家 餐廳都算幾大幾多位 而且好寬敞 坐得舒服🥰晚市有多款主菜套餐可供選擇 我哋今晚就試左大蝦意粉同炭燒西班牙橡果黑毛豬🤤 大蝦意粉並非用蕃茄汁烹調 而係用上佢哋自家製XO醬🤩 超級惹味好食 推介大家要試下😉 炭燒西班牙橡果黑毛豬仲有一大塊炭燒菠蘿 香甜多汁👅 橡果黑毛豬用質好嫩滑 點少少汁已經好好食😋飲品方面我哋就揀左Rose Latte同Mango Orange Soda 🍹 Rose Latte拉花真係一朵玫瑰🌹好靚 飲落淡淡玫瑰香味👍🏻 Mango Orange Soda 香甜嘅芒果同微酸嘅香橙結合成perfect match 加上soda好refreshing ❤️最後當然要叫埋佢哋嘅甜品 窩夫啦🧇 揀左曲奇味 窩夫果然出色 香脆內鬆軟 配上雪糕球幾好食架🌟