2021-10-25
𝓒𝓸𝓯𝓯𝓮𝓮 𝓵𝓲𝓰𝓱𝓽 𝓾𝓹 𝓶𝔂 𝓓𝓪𝔂我坐嗰個位空間感同privacy都好夠,成個環境都舒服,推介附近既上班族💼可以黎嘆番個good breakfast,敢就係一個good morning☀️,佢嘅第一間店喺係南豐紗廠now開到港島🥳✨Ciabatta Sandwich - Norway Smoked Salmon with cream cheese (half portion)💰38 (8:00-10:00送埋iced americano🥰)💫評分: 7.6/10📝鍾意可以揀bagel🥯款飽啲🤣,Ciabatta係拖鞋麵包,一種扁長嘅意大利🇮🇹麵包偏脆唔會硬,叫半份係我因為想食個light啲嘅breakfast,煙三文魚新鮮,cream cheese 唔算好多,配埋沙拉菜更加fresh,飲iced都唔洗加💰,會問你prefer nutty/fruity啲ℝ𝕖𝕥𝕠𝕝𝕕📍灣仔譚臣道109號地下C號舖(灣仔🚇A3出口行2分鐘就到)❣️其他分店❣️ℝ𝔼𝕋𝕆𝕃𝔻 𝕔𝕠𝕗𝕗𝕖𝕖.𝕥𝕖𝕒.𝕤𝕡𝕚𝕣𝕚𝕥𝕤📍荃灣白田壩街45號南豐紗廠1樓102號舖#retold #cafe #灣仔 #特色小店 #br
💫評分: 7.6/10
ℝ𝕖𝕥𝕠𝕝𝕕
📍灣仔譚臣道109號地下C號舖
(灣仔🚇A3出口行2分鐘就到)
❣️其他分店❣️
ℝ𝔼𝕋𝕆𝕃𝔻 𝕔𝕠𝕗𝕗𝕖𝕖.𝕥𝕖𝕒.𝕤𝕡𝕚𝕣𝕚𝕥𝕤
📍荃灣白田壩街45號南豐紗廠1樓102號舖
#retold #cafe #灣仔 #特色小店 #breakfast #wanchaicafe #咖啡 #bagel #bagelhk #bagelhongkong #早餐 #小店 #灣仔cafe #灣仔美食 #香港美食 #hkfood #hkcafe #cafehk #hkcoffeeshop #hkcoffee #hongkongcafe #cafehopping #cafehoppinghk #灣仔好去處 #咖啡店