餐廳: 香港地
資訊:

2018-05-11 361 瀏覽
晚上到荔枝角道體育館打完羽毛球,去附近醫肚食晚餐,對面有幾間餐廳選擇,見到香港地款式多,價錢又Ok,於是就入去試試。我就叫左土炮咖哩吉列魚柳配飯及薄餅 $65兩大塊即炸魚柳十分厚身,而且好嫩滑,無雪藏魚味,魚肉食落一片片,唔易散咖哩入面餐廳用豆卜代替薯仔,可以索哂d咖哩汁,而且份量都幾多!咖哩帶點微辣同稍稍既香料,幾惹味薄餅如果煎得更香脆鬆軟就好了。份量十足,做完運動好肚餓既我,一個人食唔哂,要男友包底哈哈以$65來説,這碟咖哩質素好過有名茶餐廳(翠x,太x)下次會試下餐廳d小菜。
我就叫左土炮咖哩吉列魚柳配飯及薄餅 $65

以$65來説,這碟咖哩質素好過有名茶餐廳(翠x,太x)
下次會試下餐廳d小菜。
2018-05-11