2023-06-07
呢間鐵板燒一直做緊感謝祭嘅優惠 非常抵食🤩 我梗係唔執輸啦🥳 今次仲有御膳餐 啱哂鍾意壽司嘅客人😍-鐵板燒十四品($398)刺身三款刺身包括油甘魚 拖羅 同埋帶子😍 好精緻嘅刺身 而且味道鮮甜 食落新鮮😋南非鮑魚 大蝦 鵝肝 季節野菜鮑魚雖然大隻 但係完全唔會難咬😙 燒得啱啱好👍🏼 大蝦真係啖啖肉🦐 仲食到好香嘅膏味 肉質爽口又彈牙🤭🤤 鵝肝厚一厚 咬完一啖啲油都滴晒出嚟😈 入口即溶嘅油脂真係好滿足😍美國牛肉牛肉揀咗五成熟 薄燒嘅火候都啱啱好 食落好香😚中間仲夾左蒜片😍 令到口感豐富啲 味道又香啲😋炒飯炒飯粒粒分明 落咗唔同嘅配料令到炒飯層次豐富😋😋十五品御膳($398)沙律沙律有唔同嘅蔬菜 亦都好新鮮 食落酸酸地非常開胃🥰刺身三款刺身分別有帆立貝 油甘魚 梭子魚 望落都好精緻😍帆立貝配埋柚子皮 感覺非常清新 而且切咗一格格口感都豐富左😚 油甘魚經過火燒 帶有煙熏味 幾特別😋 梭子魚比較少聽 同樣好鮮甜架🤭壽司五款壽司就有真鯛 深海池魚 油甘魚腩 赤蝦 北海道馬糞海膽🤩 壽司一件一件即整俾我哋 非常新鮮 刺身亦都好鮮甜😌 而且見到每件壽司都配有唔同嘅調味 好有心思❤️天婦羅【蝦•野菜】
鐵板燒十四品($398)
刺身三款
南非鮑魚 大蝦 鵝肝 季節野菜
美國牛肉
炒飯
炒飯粒粒分明 落咗唔同嘅配料令到炒飯層次豐富😋😋
十五品御膳($398)
沙律
沙律有唔同嘅蔬菜 亦都好新鮮 食落酸酸地非常開胃🥰
刺身三款
壽司五款
天婦羅【蝦•野菜】
天婦羅有蝦 茄子同埋南瓜😍 隻蝦都好大隻㗎🦐 而且炸得好香脆 唔會乾爭爭😋
西京燒
西京燒非常之香 甜甜地嘅日式醬汁令到魚更出色😍 而且魚肉都幾滑 唔會散晒😙
麵豉湯
甜品