2021-11-06 2351 瀏覽
真係好抵,真係好好好好好味呀!!!雞煲加海鮮火鍋每人都係228 ,仲有好多款飲品任飲,仲有雪糕,真係冇得輸!張枱有兩個爐,所以可以同一時間上雞煲同埋湯鍋。同行嘅朋友因為有啲唔食得辣,所以我哋叫咗BB辣,雞煲好好味,所以我哋食雞煲嘅時候,完全忘記咗打邊爐嗰part😂仲要refill 雞, 食完雞都有飽嘅感覺,所以我個人認為,在好味嘅雞煲,都記得要留肚打邊爐!因為佢打邊爐嘅食物質素,一樣係咁高!尤其是係個海鮮拼盤,海鮮非常新鮮,啲鮑魚嚟到仲會郁! ! 仲有新鮮炸嘅響鈴,係咁咦喺個雞煲或者湯鍋度拖1秒已經好好味,仲要勁脆,入邊個心仲係勁熱,食嘅時候記得要小心啲!不過真係超好味!驚喜嘅係啲魚,鱔片同埋龍躉片都係可以無限refill, 放入雞煲到煮仲惹味
真係好抵,真係好好好好好味呀!!!