餐廳: 夜上海
資訊:

☆ 夜上海尖沙咀梳士巴利道18號Victoria Dockside K11 Musea 7樓702號舖✦ 維景下午茶咸點滬式豬扒包*精製粉粿*黃橋燒餅蘿蔔絲酥餅*甜點玫瑰草莓慕絲蛋糕抹茶觀音扭紋餅脆葡撻*特色豆腐花布甸*本身無特別期望過味道,只係諗住揀個地方可以舒服坐下食個tea咁,點知無期望就無失望,而且仲有d驚喜,每一樣野都幾好食,特別我打左星個d。粉粿其實似蝦餃多d,不過更加岩我口味,蘿蔔絲酥餅好酥脆,蘿蔔絲一條條好分明,豆腐花布甸豆腐味好重,落左少少黃糖真係好有豆腐花感覺,好好味!(*¯︶¯*)成個tea set除開一個人都係200頭,而且環境舒服,真係性價比好高,我見到有戶外座位,某d枱亦可以望到維港景,服務都不錯,所以呢個價錢真心值得一戰!
☆ 夜上海

✦ 維景下午茶