🐮鹽燒牛舌定食 $108-刀功一般,切到好唔平均,有啲仲要係連住未切晒,依個位有啲扣分😣不過味道以依個價錢嚟講算唔錯👍🏻食過有啲牛舌係冇牛味不特止,仲要係咬唔開😐但係佢依份食到有牛味‼️🤩 亦都因為佢切得唔平均,有啲驚喜,有幾塊係好嫩口,一咬係成口油泌晒出嚟💦-🐔南蠻炸雞定食 $58-依個價錢、份量,都能夠令佢有6分以上😌我初頭order以為啲雞係手掌大🤚🏻頂你一出嚟係我半個屎忽咁大😂🍑食完飽到想嘔,仲要幫對面個四眼妹食埋佢個牛舌定食🤓不過唯一要講就係粉同舊雞好分離,唔夠實💥-配菜就唔太掂,好乾😣完全冇汁-茶碗蒸就合格💪🏻當然未滑到一嘢瀡入喉嚨哽死人嗰隻喇,不過以平民價錢嚟講算唔錯🥳👍🏻最尾仲收埋幾舊雞肉喺底🐔🐔-Staff服務態度都好好💯💯對面個四眼妹淨係煮塊牛,都夠膽死彈到成身油🥹😉我哋都未拎紙巾,啲staff已經拎晒濕紙巾俾我哋🧻加分😚😋 經過荃灣可以一試😋😋-ᰔᩚ 好味指數:🐮牛舌定食 7/10🐔南蠻炸雞 8/10 (以$58嚟講)
🐮鹽燒牛舌定食 $108
🐔南蠻炸雞定食 $58
不過唯一要講就係粉同舊雞好分離,唔夠實💥
配菜就唔太掂,好乾😣完全冇汁
ᰔᩚ 好味指數:
🐮牛舌定食 7/10
🐔南蠻炸雞 8/10 (以$58嚟講)
南蠻炸雞定食
鹽燒牛舌定食