2015-04-16 2575 瀏覽
 一早已經好期望黎Holly Brown食野,因為睇相就已經覺得環境好靚,終於今次夢想成真。雖然係Mira Mall裡面, 不過...我同朋友都覺得有少少難搵, 有少少迷路!好彩最後係訂檯時間前一分鐘到。可能果日係weekdays,所以...人比較少,其實唔訂檯都得。人少少都好,安安靜靜咁過一晚,好岩傾密計!其實唔睇餐牌已經諗好食咩,不過見到有Set dinner好似抵D咁,小女人心態就睇下有咩揀,不過,後尾發現原來Set din. 餐飲唔可以加錢轉果茶...就放棄啦~所以照原定計劃:三文魚闊麵, 果茶, 雙子星窩夫三文魚闊麵沒有太大嘅驚喜,三文魚口感味道普通,可能因為太厚身,所以味道冇完全滲透入去。相反...闊麵彈牙,係我鍾意嘅口感,所以...可抱住一嘗闊麵嘅心態一試。果茶...有好多料,份量係二人份,不過朋友唔飲,所以自己舉杯獨飲,味道都唔錯。最最最推介一定係雙子星窩夫, 賣相吸引到我同朋友一人叫左一份雙子星。我地不約而同地最鍾意食藍色雲呢拿味雪糕球,回想都覺得好好味!...藍色雲呢拿同一般雲呢拿唔一樣,入口軟滑,雲呢拿味重,但唔會令人討厭。窩夫都係一般水準,不過因為藍色雲呢拿嘅原

...藍色雲呢拿同一般雲呢拿唔一樣,入口軟滑,雲呢拿味重,但唔會令人討厭。窩夫都係一般水準,不過因為藍色雲呢拿嘅原因,令整個甜品加分不少!
  • 雙子星窩夫