2023-07-25
7月21日 天陰🌥☁️明明未入元朗國前個天都仲光光地🌤,入地嚟就暗哂,雖然已經7月到尾,但我今日去食野地方係叫April,又係一間舖頭細細嘅Cafe,室內室外都有個吧枱仔,舖頭咖啡為主,食物唔多款,我叫左個靚靚嘅All Day breakfast 加多杯Ice Black,宜到個All Day 有咩呢基本都係多士,炒蛋,煙肉,豬肉腸,牛油果,大啡菇⭐️⭐️重點介紹又出現⭐️⭐️佢All Day 入左有個芝士薯餅,個薯餅係一層層薯仔薄片入面仲有d 西蘭花,成個薯餅係好濃芝士香奶香,而有咬口,好好食,個Ice Black 佢有兩款豆我揀,我就今次揀咗fruity d 嘅豆,天氣太熱啦,下次冇咁熱試埋手沖先😍😍