2015-02-16 2266 瀏覽
情人節正日同好友們去左 Shangri-La HK 嘆TEA''*星期 6 既關係所以都幾多人, 好彩我就 2點左右到達先拎位~之後見到好多都要留電話no. 有位再 call back!!這個就係 Perrier-Jouet Valentine's Day Afternoon Tea''*係特別為情人節打造的!!就連D 鬆餅都整成心型的喔!!!師傅真係好有心思呢~~配上士多啤梨及橙味的果醬, 以及急廉''*今次個鬆餅熱辣辣外仲好香脆內軟~好好味喔!!底層就有一些咸點~有三文治, 鵝肝凍批等等...中間就係輕食的甜點~有果撻, 士多啤梨慕絲及朱古力條''*頂層就係芝士蛋糕, 杯子蛋糕及紅莓味馬卡龍!!個芝士蛋糕同馬卡龍都係心型架~SO SWEET~~飲品方面就 ORDER 左 Rose Tea 黎配個 Afternoon Tea''*輕輕鬆鬆咁嘆下茶食住甜品過情人節!!!
情人節香檳下午茶
係特別為情人節打造的!!
鬆餅
就連D 鬆餅都整成心型的喔!!!
師傅真係好有心思呢~~
配上士多啤梨及橙味的果醬, 以及急廉''*

今次個鬆餅熱辣辣外仲好香脆內軟~
好好味喔!!
底層就有一些咸點~
有三文治, 鵝肝凍批等等...
中間就係輕食的甜點~
有果撻, 士多啤梨慕絲及朱古力條''*
頂層就係芝士蛋糕, 杯子蛋糕及紅莓味馬卡龍!!
個芝士蛋糕同馬卡龍都係心型架~
SO SWEET~~
Rose Tea
輕輕鬆鬆咁嘆下茶食住甜品過情人節!!!

2015-02-14
慶祝紀念