餐廳: AMMO
資訊:

2018-02-12 658 瀏覽
。餐廳環境。由於我地當日好早收工,去到餐廳未有太多人。餐廳環境唔錯,入面氣氛休閒,吊燈好靚。而落地玻璃望到出面景色怡人。餐包。質地偏硬,蒜蓉包牛油蒜蓉味好濃。西班牙tortilla omelette 。由於入面比較多餡,多以切開後較為多汁。入面既西班牙火腿有D似臘腸味。海鮮籃。伴墨魚汁醬,十分特別。味道唔錯,無腥味!入面有蝦有魚有魷魚圈同蠔等,大集匯咩都有d。牛扒。叫左5成熟,煎得好香!可以加埋醬包落生菜食,即刻變韓式烤牛肉 一道菜有兩種食法~。蘋果酥皮撻。酥皮層次分明,好好味!可惜味道偏甜,食兩啖就濟左.....Vanilla 雪糕幾滑。總括野食都多元化,味道唔錯,環境舒適,適合紀念日試試!另外值得一提既係,侍應服務態度好好!為餐廳加左好多分。
。餐廳環境。

。餐包。
質地偏硬,蒜蓉包牛油蒜蓉味好濃

。西班牙tortilla omelette 。

。海鮮籃。

。牛扒。
 一道菜有兩種食法~

。蘋果酥皮撻。

總括野食都多元化,味道唔錯,環境舒適,適合紀念日試試!
另外值得一提既係,侍應服務態度好好!
為餐廳加左好多分。
慶祝紀念
紀念日