2024-03-09
朋友生日同佢去食平時少食的菜式,幸好朋友表示很不錯滿足又有小驚喜🥳🥳🍴𝐌𝐞𝐱𝐢𝐜𝐚𝐧 𝐛𝐞𝐞𝐟 𝐭𝐚𝐜𝐨 𝐬𝐚𝐥𝐚𝐝 $𝟏𝟑𝟖勁吸引!好大個😍職員好細心講解食法脆卜卜外夾有多款材料:沙律菜、車厘茄、牛油果、牛肉碎、芝士碎、最特別係有番石榴😳有層次感又清新,牛味不太重,配搭醬汁食超開胃🤤𝐁𝐮𝐟𝐟𝐚𝐥𝐨 𝐜𝐡𝐢𝐜𝐤𝐞𝐧 𝐰𝐢𝐧𝐠𝐬 $𝟗𝟖開頭以為有水牛芝士係入面🥹食得出雞翼先炸再煮,而外皮亦能保留脆口感,墨西哥青辣椒味道醬汁酸酸辣辣👍🏻𝐂𝐡𝐢𝐜𝐤𝐞𝐧 𝐄𝐧𝐜𝐡𝐢𝐥𝐚𝐝𝐚𝐬 $𝟏𝟔𝟖上枱就聞到勁濃烈芝士味🤤一啖咬口感滿口芝士非常滿足,外皮不會好厚煙韌有咬口,入面有種似酸瓜配搭少少辣汁好開胃𝐏𝐮𝐥𝐥𝐞𝐝 𝐩𝐨𝐫𝐤 𝐂𝐚𝐫𝐢𝐛𝐛𝐞𝐚𝐧 𝐡𝐚𝐛𝐚𝐧𝐞𝐫𝐨 𝐬𝐚𝐮𝐜𝐞 $𝟏𝟑𝟖配有3種墨西哥必備醬食每一塊都有滿滿肉餡,配每款醬都可帶出不同味道,我最鏡意係青醬𝐓𝐫𝐢𝐩𝐥𝐞 𝐁𝐞𝐫𝐫𝐲 𝐬𝐦𝐨𝐨𝐭𝐡𝐢𝐞 $𝟖𝟖藍莓、紅桑子、黑桑子三重莓莓🤩鮮果製成莓味十足,微酸純果糖無多餘添加劑,口感綿滑很不錯
🍴
𝐌𝐞𝐱𝐢𝐜𝐚𝐧 𝐛𝐞𝐞𝐟 𝐭𝐚𝐜𝐨 𝐬𝐚𝐥𝐚𝐝 $𝟏𝟑𝟖
勁吸引!好大個😍職員好細心講解食法
有層次感又清新,牛味不太重,配搭醬汁食超 開胃🤤
𝐁𝐮𝐟𝐟𝐚𝐥𝐨 𝐜𝐡𝐢𝐜𝐤𝐞𝐧 𝐰𝐢𝐧𝐠𝐬 $𝟗𝟖
開頭以為有水牛芝士係入面🥹
𝐂𝐡𝐢𝐜𝐤𝐞𝐧 𝐄𝐧𝐜𝐡𝐢𝐥𝐚𝐝𝐚𝐬 $𝟏𝟔𝟖
上枱就聞到勁濃烈芝士味🤤
配有3種墨西哥必備醬食
𝐓𝐫𝐢𝐩𝐥𝐞 𝐁𝐞𝐫𝐫𝐲 𝐬𝐦𝐨𝐨𝐭𝐡𝐢𝐞 $𝟖𝟖
藍莓、紅桑子、黑桑子三重莓莓🤩
鮮果製成莓味十足,微酸純果糖無多餘添加劑,口感綿滑很不錯