2021-12-28 1729 瀏覽
問店員囉膠袋,竟然話公司話要收0.5,問題係上次買嘅時候都無收過。竟然買凍野飲要收?奇聞。個四眼妹收銀都幾串,同佢講上次都無收我膠袋錢,竟然好串答我咁你係咪俾番上次個膠袋錢?邊有人咁同客講野?好明顯同公司倒米啦。我同朋友屋企人都已經番轉頭買你地啲野飲不下百次。只覺得如果係一個打工仔對公司不滿發脾氣去客人身上係極到stupid.如果不想打份工味吾好撈囉吾洗咁嘅。當然我最後都串番佢一句你吾好咁串呀咁,當我好欺負?!咩料?!服務性行業加上飲食業加上疫情經濟低迷下你仲夠膽咁同公司倒米?無野呀嗎你,請手作功夫茶查明事件。我一定會投訴去你地總公司。有照片我講得出係邊個員工但我吾想係呢到發出來啦,已經算好俾面了。另外尋晚杯mocha latte講左要熱嘅你地俾左杯凍嘅我都無叫你換番俾我啦。個客問點解上次無收膠袋錢今次收係好正常。今時今日咁嘅服務態度已經吾work.Too bad.
2021-12-27
10 分鐘 (外賣自取)
$32 (宵夜)
慶祝紀念
聖誕節