2004-10-18 106 瀏覽
嗰日我哋喺平日嘅時段去呢間唱lunch k,其中一個friend要遲d嚟,佢有d coupon,於是我哋入去先,同問吓receptionist可唔可以喺呢個時段用d coupon,點知我未講完,佢就駁我咀!冇得用咪算囉!使唔使咁呀!個receptionist冇禮貌都算,點知d waiter仲離譜!!!我哋唱緊歌時,有個waiter冇端端入嚟講咗d嘢就走,雖然嗰時好嘈,聽唔清楚佢講乜,但係大概聽到叫我哋走!望吓隻錶,嗰時一點九,又話可以唱到三點,有冇搞錯呀!於是,我個friend搵佢理論,嗰個waiter態度好差,之後俾我個friend話到佢冇聲出,佢先至勁勉強咁俾我哋唱多半個鐘!跟住繼續唱,點知唱唱吓部電視壞咗!於是拿拿臨搵人嚟整番佢。都唔知係咪d人特登!呢間嘢簡直不知所謂!!!d服務令人極之不滿,仲趕客走!俾埋錢佢仲要受氣!咁嘅服務邊度值1分呀?如果有0分,我一定俾!以後絕對唔會再去呢間!!!