"想你💭,見你" 依句野唔一定係同另一半講👩‍❤️‍👨可以係同屋企人講👨‍👩‍👧‍👦什至係好掛住既第𝟐個家鄉🇹🇼台灣🇹🇼~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~• ▪古早紅燒牛肉拌麵 ($74)紅燒牛肉🐃都幾大舊,濃濃牛味又夠淋🧏🏻‍♀️除左古早紅燒牛肉🥩配料仲有 💁🏻‍♀️ 麻辣鴨血🦆 • 素鴨 • 溏心蛋🥚拌麵撈左少少辣汁🤏🏻🌶,麵質QQ🤓.▪阿嬤手作蔥油麵 ($74)唔知點解"阿嬤"👵🏻依𝟐個字,好台灣地道既感覺🤣麵面🍝放左炸🔥到金黃既金菇 • 蔥 • 脆脆花生🤗粗身🤌🏻麵質更有咬口🤓麵撈左蔥油💚 • 甜醬油🤎簡簡單單最令人幸福🥰.▪蜜糖磚塊 • 青蘋果酪梨 ($88 • 10週年優惠 • 原價$113)打卡時間又到📸𝟑層厚切多士🍞面頭仲加左𝟏大球咖啡雪糕☕️🍨 • 牛油果🥑旁邊用左藍莓🫐 • 士多啤梨🍓 • 焦糖切片香蕉🍌 • 焦糖爆谷✨裝飾你以為厚切多士會係𝟑片就咁疊起咩🧐入面係切到🔪一粒粒烘到🔥金金黃黃脆卜卜既蜜糖多士🍯🍞勁方便同朋友𝐒𝐡𝐚𝐫𝐞食🤗然後,你會問我青蘋果🍏呢🤔淺藍色個層就係🍏青蘋果味既𝐂𝐫𝐞𝐚𝐦🤍睇住𝐂𝐫𝐞𝐚𝐦🤍同雪糕🍨慢慢流落黎好治

"想你💭,見你" 依句野唔一定係同另一半講👩‍❤️‍👨
可以係同屋企人講👨‍👩‍👧‍👦
什至係好掛住既第𝟐個家鄉🇹🇼台灣🇹🇼
▪古早紅燒牛肉拌麵 ($74)
紅燒牛肉🐃都幾大舊,濃濃牛味又夠淋🧏🏻‍♀️
除左古早紅燒牛肉🥩
配料仲有 💁🏻‍♀️ 麻辣鴨血🦆 • 素鴨 • 溏心蛋🥚
拌麵撈左少少辣汁🤏🏻🌶,麵質QQ🤓
古早紅燒牛肉拌麵 ($74)
古早紅燒牛肉拌麵 ($74)

▪阿嬤手作蔥油麵 ($74)
唔知點解"阿嬤"👵🏻依𝟐個字,
好台灣地道既感覺🤣
麵面🍝放左炸🔥到金黃既金菇 • 蔥 • 脆脆花生🤗
粗身🤌🏻麵質更有咬口🤓
麵撈左蔥油💚 • 甜醬油🤎
簡簡單單最令人幸福🥰
阿嬤手作蔥油麵 ($74)
阿嬤手作蔥油麵 ($74)

打卡時間又到📸

𝟑層厚切多士🍞
面頭仲加左𝟏大球咖啡雪糕☕️🍨 • 牛油果🥑
你以為厚切多士會係𝟑片就咁疊起咩🧐
入面係切到🔪一粒粒烘到🔥金金黃黃脆卜卜既蜜糖多士🍯🍞

勁方便同朋友𝐒𝐡𝐚𝐫𝐞食🤗
然後,你會問我青蘋果🍏呢🤔
淺藍色個層就係🍏青蘋果味既𝐂𝐫𝐞𝐚𝐦🤍
睇住𝐂𝐫𝐞𝐚𝐦🤍同雪糕🍨慢慢流落黎好治癒🤭

▪野飲▪️
▫️脆脆黑糖瀑布珍珠奶茶 ($44)
黑糖瀑布🌊個名咁猛料🤩
𝟏人飲𝟏杯🧋啦,表面有💁🏻‍♀️
煙煙韌韌既芋圓串🍠
厚厚勁𝐒𝐦𝐨𝐨𝐭𝐡既奶蓋🤍,仲要火炙左🔥

鹹鹹地帶有少少🤏🏻焦香🤎
底下係黑糖珍珠奶茶,珍珠偏軟身🧋

杯口邊位仲沾滿左朱古力🍫脆脆✨
雖然冇得少甜 / 走甜,但飲落唔算太甜😙
🔺 以上價錢 💁🏻‍♀️需另加𝟏𝟎% 服務費
🔺店員們都好好,快手勤力🙇🏻‍♀️
特別想讚經👍🏻理姐姐,唔止對客𝐍𝐢𝐜𝐞💕仲見到佢好有心機,耐性教新人❣️
🔺餐廳有𝐖𝐢𝐅𝐢供應💻