2018-11-10
因為脫智慧齒 知道黎緊要食清d,最後ge lunch就揀左重口味d ge新加坡越南菜Minh & kok 久不久就會黎食下,今次lunch time時間黎,更係要點個lunch set 啦。有幾款選擇,有飯有麵,有湯有撈,一定有一樣岩你。首先上菜ge係喇沙🔶喇沙 lunch set $72 加飲品 評分8.5/10每次黎親都一定點,有大大隻新鮮虎蝦今次個湯底就有d 多左紅油,感覺無以前ge辣。但用料係多,湯底有魚介和炒香的蝦殻味。最中意一啖湯一啖麵,再加隻半熟蛋,十分惹味係我ge 必叫之選。🔶豬頸肉撈檬 Lunch set $72 加飲品 評分8/10食開芽莊ge就會覺得呢個味比較清爽,而且有大量芽菜同花生配撘,口感豐富。豬頸肉份量多,應該有散叫ge一半。皮脆,肉林,再配上辣醬食一流性價比高
有幾款選擇,有飯有麵,有湯有撈,一定有一樣岩你。
首先上菜ge係喇沙
每次黎親都一定點,有大大隻新鮮虎蝦