2022-05-25 57 瀏覽
今日收工同朋友一齊約番屋企食飯聚一聚,由於大家都係食辣之人,點都會想簡川味野食😝多人吔叫點都抵食同食多d😍朋友話想食熊貓小雲吞 店舖環境都好整潔,我地就叫左三人餐($189)外賣回家食,真係超級抵食😍重慶涼麵(小辣)涼麵份量多,好有口感,内裏有花生😍有好多汁撈撈下就食得,絕對唔會乾👍🏻👍🏻 一口韭菜雲吞(10隻@麻辣味)雲吞好香韭菜味,再加上麻辣湯底,真係好夾,辣得黎又夾埋韭菜可以中和一下😛 真係會食唔停下老北京擔擔麵(小辣) 呢碗擔擔麵一打開勁香花生味,叫左小辣都唔會太辣,麵質不錯,好有咬口👍🏻 芝麻鹽焗手絲雞(小辣) 手撕雞大大舊,而且好入味👍🏻食落覺得喊嘅話,下面仲有青瓜夾住食👍🏻👍🏻 涼拌海帶絲 (小辣)呢個小食好吸引,食落好爽口,有驚喜😝家制熊貓涼粉食完咁多辣野緊係大家一人一啖share埋個甜品🤣👍🏻唔會覺得太苦,而且仲預備買糖漿,好甜心🤣👍🏻最後,仲送左三杯飲品😍我地簡左蘋果果茶、洛神花茶、烏龍茶😛我地一至覺得蘋果個茶好特別👍🏻😂而且都好好飲 另外,我地見到店舖仲有好多醬汁同唔同既野買,最後我地買左香辣菜脯丁😝食落好正,送飯一流,辣辣地好正好惹味🤪🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿店舖

重慶涼麵(小辣)

一口韭菜雲吞(10隻@麻辣味)

老北京擔擔麵(小辣)

芝麻鹽焗手絲雞(小辣)

涼拌海帶絲 (小辣)
呢個小食好吸引,食落好爽口,有驚喜😝

家制熊貓涼粉

🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿
店舖名稱:熊貓小雲吞 (興華廣場)
地址: 柴灣環翠道11號興華廣場地下1-2號舖
🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿