2020-06-20 1824 瀏覽
-🦄BANCHAN @banchanhk-辣蘿蔔乾韓式飯卷 Hkd40Rating🌕🌕🌕🌗🌑-之前瘋狂咁食左一排水冷麵之後🙈🙈而家輪到食紫菜包飯🤣呢間小店真係成日都好多人好似我岩岩買個陣都大排長龍🤔要等一陣先買到😌而辣蘿蔔乾口味係即叫即整🤤有夠新鮮🔥😳我第一次見用機去整紫菜包飯😂唔好笑我🤣因為多數見人用手包飯卷 然後呢間店係用機整嘅😛擺曬啲材料落部機到😌再禁幾下制🤔好快手10幾秒就整好一條🤤🤤🤤然後店買再搽啲麻油再包好我就拎得😉小店不設堂食😌所以我都係外賣去附近再搵位食一條紫菜包飯有10件😉份量坦白講就唔係好夠我食不過佢啲配料好足😋唔好見啲材料全部都係蔬菜🥬但因為佢放左辣蘿蔔‼️所以變得好惹味同埋有口感仲會食到少少辣椒🌶️嘅皮TIM🙃當然啦‼️唔少得有我最鍾意食嘅甜蘿蔔🙈黃色個隻變左呢條紫菜包飯係甜辣甜辣咁真係好正青瓜同普通蘿蔔就冇味嘅 用來中和返啲辣味整體而言呢條紫菜包飯都唔錯呀 價錢都可以接受另外小店賣嘅一啲醃製前菜都好受歡迎😳😳我見啲人都幾盒幾盒咁買 有個仲買左1000$好誇張下次有機會再去就要試吓隔離嗰間OTASTE先🤤-大家有冇啲好好味😋嘅紫菜包飯嘅小店推介歡迎留言話我知架🔥大家交
🦄BANCHAN @banchanhk

下次有機會再去就要試吓隔離嗰間OTASTE先🤤
大家有冇啲好好味😋嘅紫菜包飯嘅小店推介
歡迎留言話我知架🔥大家交流吓都好😛😛
2020-06-20
10 分鐘 (外賣自取)