(非會員)
2011-05-01 7 瀏覽
以前幫襯開,都做到一定水準,最近menu已少咗選擇,沙律又無咗自選特色沙律醬,食物檔次亦低咗。今次經驗簡直不堪,食物質素同服務都九流。待應放低牛扖,轉頭用光速放一大pat芥末係上面,我大叫一聲,佢發覺唔妥,竟然仲用不屑嘅表情同語氣,話:「我同你換過隻碟囉,頭先我加個時你又唔講」佢頭先d動作快到我無時間反應,而且,加芥末落人客碟嘢唔駛問過人先咩?淨係換隻碟把鬼咩,塊扖都中晒招啦,廢事叫佢成碟煮過,浪費食物自己折福,切走d污染部分算,同佢慳埋碟都唔駛換。切開塊應該係medium嘅牛扖,食到尾都無見過任何粉紅色,直情係well done咗,同快餐店廿幾蚊嘅牛扖食味差唔多。上星期係soho區仲食到同樣係$88再加一嘅午餐,仲多個好大嘅意大利沙律添,人地d租仲貴啦,一樣價,食物仲好食好多添,我雖然住附近,以後寧願過太古、cwb、soho...都唔會再去chit chat。
今次經驗簡直不堪,食物質素同服務都九流

待應放低牛扖,轉頭用光速放一大pat芥末係上面,
我大叫一聲,佢發覺唔妥,竟然仲用不屑嘅表情同語氣,話:
「我同你換過隻碟囉,頭先我加個時你又唔講」

淨係換隻碟把鬼咩,塊扖都中晒招啦,

2011-04-30