2020-10-23 177 瀏覽
作為區外客,入到東涌從來都只識得喺商場內搵食。雖然餐廳選擇多,但又要排隊又要等又逼人又限時,對於想悠閑d、放鬆d食飯的人黎講,就係一種折磨了。呢間餐廳坐落於商場旁邊,非附近住客都未必搵食到呢度。店內裝修較樸實,高樓底加埋檯同檯之間的距離都較闊,坐得舒服唔會有壓迫感。好多時呢類bar & restaurant 既外籍員工都比較cool,但呢間連外籍員工都係有禮好笑容,對住我呢d唔識英文既人,都會盡力理解我地既需求,一d都冇唔耐煩。服務分俾足一百分!食物方面則尚有進步空間~ 咖哩蟹同鹽燒魚調味不錯,但肉質有點煮得過熟了~ 不過呢度既蒜蓉法包好好食,又軟熟又有牛油香,配埋個咖喱醬真係非常滿足💓。不過蒜蓉包30蚊3件,價錢可以調低少少就好了~ 我覺得我自己可以一個人食哂3件🥰菠蘿炒飯不過不失,合格 柚子沙律,上檯好似好細碟,但由於佢冇切到好細粒,亦唔會多汁到浸住d柚子肉搞到超級濃味,大大粒食落去啖啖肉,味道更清新,下次都會再嗌~蠔仔炒蛋,你睇佢d煙就知道正! 下次都會再嗌!以價錢黎講,食物價格略為偏貴。不過有舒服既用餐環境同友善既服務態度搭夠,會再次到此用餐,期待試更多不同菜式!😋

食物方面則尚有進步空間~

菠蘿炒飯不過不失,合格

蠔仔炒蛋,你睇佢d煙就知道正! 下次都會再嗌!